• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • Slide 5

 

Ekenäs Segelsällskap har inlett ett projekt som skall leda till att vi får ett nytt och fint klubbhus som, då det står färdigt, skall betjäna alla medlemmar. Sällskapet har beviljats undantagslov (24.1.2018) med rätt att bygga upptill 96 m2 och bygglov (21.2.2018).

Finansieringen av nybygget är för tillfället en stor utmaning. Ekenäs Sparbank har beviljat oss ett för­delaktigt lån och vi har från tidigare års resultat en bra grundplåt, men det här räcker inte. Styrelsen söker nu aktivt stöd från stiftelser och andra organisationer, men arbetet är svårt och kräver mycket tid.

Därför har styrelsen beslutat vända sig till dig, bästa medlem. Stöd din segelförening och byggandet av dess nya klubbhus genom att betala in en summa på byggpro­jektets konto i Ekenäs Sparbank: Ekenäs Segelsällskap, FI28 4170 0010 1443 98, ” ESS nybygge”.

Om ditt bidrag är 50 euro eller mera så får du som minne 4 glasunderlag och om ditt bidrag är minst 300 euro så får du senare en numrerad inramad tavla (storlek ca A4), föreställande vårt nya klubbhus. Originalet har målats av Nina Österberg.

 

Vi stöder projektet:

 

Ekenäs energi

 

   

 

Senaste nytt

Aktuella evenemang

16
mar

24
apr

Bli medlem

Som medlem kan du...


Du kan bli medlem här!

Copyright © ESS 2019
Planning & design: SydWeb Ab