• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • Slide 5

På föreningens vägnar vill jag framföra ett varmt tack till alla samarbetspartners, donatorer och medlemmar som med sina insatser har hjälpt föreningen att få ett eget klubbhus. Ett stort tack framförs även till de medlemmar som med sin arbetsinsats har stött byggandet av huset och till styrelsen för att de har förhållit sig positiva och hela tiden verkat för att projektet kunde genomföras.

Mikael Borgman
kommodor

South Sailing Academy

 

Nytt för i år är att ESS juniorseglingsverksamhet ordnas tillsammans med HSF, HUS och RSK som bildar föreningssammaslutningen South Sailing Academy "SSA".

 

Säsongstart

 

Jolleseglarnas säsongstart inleds traditionellt tillsammans med regionens juniorseglare och SBF på Meriturva i Lojo 22.4 klo 10:00 www.meriturva.fi (länk). Anmäl intresse till Frej Werner (se kontakt nedan).

 

Vi inleder träningarna på vattnet i Ekenäs (Sköljhuset) tisdagar fr o m 8.5 kl 18:00

 

Seglingskurser

 

SSA ordnar grundkurser för juniorer 4.6-7.6 i Ekenäs Norra Hamn, 11-13.6 i Hangö Östra Hamn, 2-4.7 i Snappertuna (Calliola), 16-19.7 och 23.7-26.7 i Hangö.

Fortsättningskurser ordnas 30.7 - 2.8 i Hangö och 6-9.8 i Ekenäs.

På kurserna och i seglingsträningarna används kända Optimist-, Laser- och Zoom8 jollar. På grundkurserna lär man sig att behärska segeljollen självständigt och samtidigt lär man sig mycket om väder, natur och om sjömanskap. Fortsättningskursen ger färdighet att segla självständigt. Efter kurserna kan man delta i SSA:s veckoträningar, kappseglingar samt i läger och regattor som ordnas i regionen.

Kursavgiften är 100 € inklusive medlemskap i valfri SSA förening och Förbundet för Båtsport i Finland r.f (värt 10 €).

Anmälningar

P g a att alla uppgifter ska bli rätt så ber vi att alla anmälningar görs på http://www.ekenassegelsallskap.fi/juniorer (online-blankett).Ange vilken kurs som intresserar. Övriga förfrågningar och anmälningar på e-post (se adress nedan).

 

Programkalender 

SSA:s gemensamma programkalender för 2018 hålls uppdaterad på http://www.ekenassegelsallskap.fi/juniorer. (länk) och på SSA:s medlemsföreningars hemsidor www.hsf.fi (länk), www.segelklubb.fi (länk).

Segling är roligt!

 

Frej Werner, juniorchef

tel. 040-5267195, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Aktuella evenemang

Bli medlem

Som medlem kan du...


Du kan bli medlem här!

Copyright © ESS 2019
Planning & design: SydWeb Ab