• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • Slide 5

South Sailing Academy

 

ESS juniorseglingsverksamhet ordnas tillsammans med HSF, HUS och RSK som bildar föreningssamarbetet South Sailing Academy "SSA".

 

 

Säsongen

 

Jolleseglarnas säsongstart inleds traditionellt tillsammans med regionens juniorseglare och SBF på Meriturva i Lojo www.meriturva.fi 

 

Träningarna på vattnet inleds i början av maj och tisdagar 18:00 och fortsätter till mitten av oktober. Vi tränar även i Hangö torsdagar och har speciella träningar vissa söndagar. Läger och kappseglingar ordnas under säsongen.

 

Under vinterhalvåret samarbetar vi med andra föreningar, besöker simhallen, idrottshall och gym och håller klubbkvällar.

 

Seglingskurser

 

SSA ordnar flera grund- och fortsättningskurser för juniorer i Ekenäs och Hangö.

På kurserna och i seglingsträningarna används kända Optimist-, Laser- och Zoom8 jollar. På grundkurserna lär man sig att behärska segeljollen självständigt och samtidigt lär man sig mycket om väder, natur och om sjömanskap. Fortsättningskursen ger färdighet att segla självständigt. Efter kurserna kan man delta i SSA:s veckoträningar, kappseglingar samt i läger och regattor som ordnas i regionen.

Programkalender 

SSA:s gemensamma programkalender hålls uppdaterad på www.southsailing.fi (länk). Se även SSA:s övriga medlemsföreningars hemsidor www.hsf.fi (HSF), www.husrf.fi och (HUS), www.segelklubb.fi (RSK)

 

Kontakt och anmälningar

Kontaktuppgifter och anmälningsformulär görs via  www.southsailing.fi

 

Segling är roligt!

 

Frej Werner, juniorchef

tel. 040-5267195, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Aktuella evenemang

Inga kommande evenemang!

Bli medlem

Som medlem kan du...


Du kan bli medlem här!

Copyright © ESS 2020
Planning & design: SydWeb Ab